Kanelista kaura-omenapannukakkua
Tällä viikolla saatiin taasen lasten kanssa katsella ruohonleikkuria. Mukava setä heilutti lapsille joka kierroksella mennessään lasten ohi. Ihanaa, kun lapset saa niin iloisiksi pienillä asioilla. Miksi me aikuiset tarvitsemme elämäämme niin paljon kaikkea, emmekä ole sittenkään tyytyväisiä. Otetaan näistä pienistä mallia ja nautitaan joka hetkestä, mitä elämä tuo tullessaan. Teen meidän hoidokeille kerran viikossa pannaria. Näin syksyisin pannariin pääsee usein omenoita viipaleina, raasteena tai omenasoseena. Se tekee pannarista mehevämpää ja hieman eri makuista. Meidän pieninkin 9 kuukauden vanha pojanvesseli maistoi ensimmäisen kerran pannaria ja nautti niin suunnattomasti kokemuksesta. 1/2 l gluteenitonta kaurajuomaa 2 kananmunaa 2 dl (gluteenitonta) kaurahiutaleita 3 dl vehnäjauhoja (gluteenittomia jauhoja) n. 3 rkl luomu ruokosokeria 2 rkl juokseva margariiniä 1/2 tl ruususuolaa n. 1/2 dl omenasosetta 1-2 tl kanelia Sekoita kaikki ainekset hyvin sekaisin ja laita taikina jääka