Juustoinen tonnikalariisipaistos


 Tänään alkoi aamu mukavan leppoisasti.
Heräilimme Murun kanssa aikaisin ja vain yksi hoidokki tuli aamupalalle.
Seuraavat tulevat vasta aamu-ulkoiluun.
Ruoankin tein jo eilen meille valmiiksi (se on siis tätä tonnikalapaistosta).
Siispä meillä on nyt aikaa touhuilla mitä haluamme koko ihanan päivän 😊


Mä sitten rakastan tätä ruokaa.
Tähän voi laittaa melkein mitä tahansa
ja tonnikalankin voi vaihtaa valkosipulisen tonnikalan sijasta 
tavallista tonnikalaa tai vaikka curryinen tonnikala.

3 dl pitkää raakaa riisiä
7 dl vettä 
1 kalaliemikuutio
1/2 tl ruususuolaa

Keitä pakkauksen ohjeen mukaan.

2 prk Valkosipulista tonnikalaa
1 iso sipuli
1 tl sitruunapippuria
1/2 tl valkopippuria
2 rkl tilliä
1 tl herbamarea
2 dl juustoraastetta
n. 1 dl koskenlaskia voimakas paloja
n. 2 dl herne-maissi-paprika pakastetta
2 kananmunaa
2 1/2 dl laktoositonta juuston makuista kaurakermaa
2 dl kaurajuomaa
Pinnalle vielä 1 tl paprikajauhetta

Valuta tonnikalat ja kaada ne uunivuokaan keitetyn kypsän riisin joukkoon.
Lisää mausteet sekä silputtu sipuli raakana.
Sekoita munat, kaurakerma ja kaurajuoma.
Sekoita kaikki ainekset huolella sekaisin.
Ripottele pinnalle vielä paprikajauhetta



Muistathan huomioida itsesi,
jotta sinulla on, 
antaa hyvää myös toisille.

Ihanaa uutta päivää
-Tupu-

Kommentit

  1. Pitääpä kokeilla tätä. Varmasti maukasta ja voisi kokeilla myös säilykelohella. Ihastuin siihen kun tein siitä kermaviilikastikkeen uusille perunoille ja nyt tungen sitä joka paikkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan kuulla, että innostuit kermaviilikastista.
      Nämä viestit tuntuu niin mukavilta ottaa vastaan.
      Toivottavasti tämäkin resepti maistuu yhtä hyvälle.
      Mukavaa viikonloppua sinulle.

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun kommentoit