Nachokuorrutteiset juusto-kasvispihvit

 


Täällä ollaan tosiaan eilisestä asti oltu tuuliajolla
eli keittiön huonekalut ovat olleet olohuoneessa.
Meillä on nyt siis kaksi pöytää olkkarissa ja olemmekin lasten kanssa leikkineet majaa keittiönpöydän alla.
Nuo lapset ovat siitä ihania, että ne keksivät kaikkea positiivista,
vaikka itsellä menisi stressin puolelle ja ajattelisit,
että miten me nyt tästäkin taasen selvitään. 

Se asia minkä opin tästä tilanteesta on se, 
että ota iisisti kaikki kyllä menee parhain päin, 
vaikka välillä hieman hässäkän poikaista olisikin tiedossa. 
Ei sinun tarvitse hallita kaikkia asioita,
vaan asiat soljuvat eteenpäin ilman minua ja
minun järjestelmättäni niitä.


Tiedättekö te sen tunteen, kun remppamiehet lähtevät keittiöstä
ja pääset paistelemaan jo eilisestä asti pyöriteltyjä
kasvispihvejä.
Remppa on siis vielä kesken, mutta silti se on jo paremmalla puolella.


Niin, tässä on nyt enää osa pihveistä, koska me Murun kanssa pisteltiin näitä
 jo hyvän satsin suihimme heti pannulta lämpiminä.
Siis nämä on niin juustoisia ja herkullisia, että...
Nämä on semmoista herkullista tähde- ja lohturuokaa.
Itse valmistin omat pihvini juustoisen kukkakaali-bataattimuusin jämistä,
mutta yhtä hyvin tähän voi käyttää tuiki tavallista perunamuusia.



n. 3 dl juustoista kukkakaali-bataattimuusia
n. 2 dl laktoositonta juustoraastetta
2 rkl ruohosipulia

kuorrutukseen:

n. 4 dl nacho maissilastuja

Sekoita hyvin kukkakaali-bataattiseoksen joukkoon juustoraaste ja ruohosipuli.
Murskaa maissilastut esim. nyrkissä tai vaikka pussissa kaulimella murskaten.
Ota lusikalla seoksesta kasoja ja pyörittele ne yltä päältä nacho maissilastumuruilla.
Laita pyörykät hetkeksi jääkaappiin.
Paista pyörykät kuumalla pannulla koita saada pallerot ruskeiksi joka puolelta.
Minulta pyörykät lössähti pihveiksi, 
mutta ulkonäkö ei mitenkään vaikuttanut niiden makuun
eli suosittelen kokeilemaan, vaikka hieman haastavia paistettavia ovatkin.


Muita aina, 
että asioiden on tapana järjestyä.

-Tupu-

Kommentit