Kinkku-juusto pasta

 
Eilen tuli mietiskeltyä että mitä kummaa keksin tehdä meidän lopusta kinkusta, jota on vielä puolet syömättä?
Ostimme meilkein grammalleen viiden kilon kinkun, 
jonka luulin lapsien sekä vävyn syövän tuossa tuokiossa pois, mutta kinkkua jäikin isosti meille jääkaappiin.

Eilen aamulla raastoin kinkun ja sitä tuli peräti puolitoista litraa kinkku rouhetta.
No, pakastimemme on ääriään myöten täynnä ja yläkerrankin jenkki-jääkaapin pakaste täytyisi saada vuoden vaihteeksi tyhjennettyä.
Siispä olen nyt kirjoitellut ahkerasti vihkooni erilaisia ruokia mitä voisin valmistaa pakastimen tuotteita.

No, nyt kuitenkin tämän kinkun hävittämis operaation kimppuun.


Ensimmäinen mitä halusin kinkkurouheesta valmistaa oli 
Kermainen kinkku-juustopasta.


1 dl vehnäjauhoja
2 rkl juoksevaa margariinia
2 1/2 dl juuston makusta kermaa
3 dl kinkkurouhetta
2 dl punaista paprikaa
1 tl mustapippurirouhetta
1 rkl paprikajauhetta
2 rkl kuivattua ruohosipulia
2 rkl raastettua parmesaania 
n. 3-4 dl spagetin keitinlientä


Keitä spagetti pussin ohjeen mukaan. Valuta pasta ja ota keitinlientä kastiketta varten talteen. Kaada spagetti sitten tarjoiluvadille.
Kaada kinkku-juustokastike spagetin päälle ja sekoita kaikki huolella,
niin että kastiketta on kaikkialla.


Uskalla erottua massasta.
Pisan torni ei kiinnostaisi ketään, 
jos se seisoisi aivan suorassa.

-Tupu-

Kommentit

  1. Loistava idea! Pasta näyttää niin hyvältä 😍👌 Mukavaa loppuvuotta ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos Päde ja ihanaa viikonloppua sekä pian alkavaa uutta vuotta.

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun kommentoit