Kirjolohi-kasviskiusaus


Mun täytyy nyt hieman avautua teille…

Tässä on nyt viimeiset vuodet vaihdeltu surutta blogin nimeä ja blogin paikkaa.
Tämä Tupuntie-blogini ei vain ottanut onnistuakseen.
Meillä on ollut viisaat päät yhdessä niin monen ihmisen kanssa,
että ihan hävettää se ruikutus ja anelu,
jota olen joutunut tekemään.
Sanoin jo lopettavani koko bloggaamisen,
mutta se tuntuu jotenkin niin tyhjältä lopettaa monen vuoden tekeminen.
Mitä sitä edes osaisi tehdä, kun ei naputtelisi tätä tietokonetta ja ”juttelisi” teidän kanssanne.
Siispä ette te näin vähällä minusta pääse.
Minähän olen sitkeä ja meinaan vain jatkaa entiseen malliin tätä kirjoittelua,
mutta vain eri blogi-pohjalla.

Tästä lähtien blogini löytyy siis tutusta ja turvallisesta
Tupun tupa-blogista

Toivottavasti jaksatte vielä pysyä matkassa mukana...



1 kg perunasipulisekoitusta
300 g kirjolohisuikaletta
n. 3 dl pakastekasviksia 
(minulla parsakaali, kukkakaali ja porkkana)
2 1/2 dl juuston makuista kaurakermaa
n. 3  dl kaurajuomaa
2 rkl tilliä
1 tl sitruunapippuria
1 tl ruususuolaa




Sekoita kaikki huolella sekaisin
ja kaada nesteet ruoan päälle.
Paista uunissa 200 asteessa tunnin verran 
ja pidä ainakin toinen tunti jälkilämmössä
eli liesi pois päältä ja ruoka jää uuniin muhimaan.

Tämä ruoka on upeaa valmistettava juuri siksi, 
että ruoan voi jättää uuniin muhimaan ja se pysyy lämpimänä
pitkän piitkän aikaa.


Kiirehdi vähemmän,
elä enemmän.

Lempeydellä
-Tupu- 

 

Kommentit