Nuudeli-makaronilaatikko
että ruoka syötiin samalta istumalta loppuun.
Niinpä kävi nytkin samalla tavalla.
Hieman jo pelkäsimme loppuuko ruoka kesken vaikka sitä kunnon satsin teinkin.
Siispä suosittelen heti tehdä tupla satsin tätä lootaa,
ettei pöytääsi jää kiukkuisia/nälkäisiä syöjiä.
Tästä ruoasta pystyy helpolla tekemään erilaisia versioita.
Nuudeleiden makua ja jauhelihaa vaihtamalla esim.
broilerinjauhelihaan/kananuudeliin, lohi/katkarapunuudelijauhelihaan
tai jauheliha/lihanuudeli.
No, minä valmistin tällä kertaa ruokamme kasvisjauhiksesta ja lisäsin joukkoon mausteita niin,
että mausta tuli kananmakuinen,
mutta pidemmittä löpinöittä reseptin kimppuun.
280 g kasvisjauhista
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl currya
1/2 tl valkopippuria
1 tl herbamarea
2 pss kananmakuista nuudelia
6 dl vettä
3 kananmuna
1-2 dl juustoista kaurakermaa
n. 1 1/2 dl juustokuutioita
paista jauhis ja sipuli pannulla ja lisää mausteet joukkoon (Huom: myös nuudelipuusejen mausteet.)
Silppua nuudeli uunivuokaan ja lisää jauhisseos.
Vatkaa vesi ja munat sekaisin.
Kaada neste vuokaan ja paista air fyerissä 180 asteessa 10 minuuttia.
Sekoita ruokaan osa juustoraastetta sekä kaurakerma.
Ripottele pinnalle loppu juusto ja laita pöhötin vielä päälle 15 minuutiksi.
Voit hyvin tehdä ruoan myös uunissa paistaen paista silloin paistosta 200 asteessa
15 minuuttia ennen kerman ja juuston lisäystä.
Jatka sitten paistamisrta 200 asteessa vielä toinen 15 minuuttia.
Nauti ruoka raikkaan salaatin ja ketsupin kanssa.
Muista välillä pysähtyä ja katsella,
kuinka maailma on kaunis.
-Tupu-
Kommentit
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun kommentoit