Voi-nuudelit
Edelleenkin olen sitä mieltä,
että niin elämä kuin ruokakin kannattaa pitää yksinkertaisen simppelinä.
Silloin siitä saa eniten itselleen ja siitä pääsee nauttimaan täysillä.
Tässä teille taasen yksi salaisuus...
Voi nuudelit eivät montaa ainesta tarvitse,
mutta maku onkin sitten aivan eri juttu.
Yrteiksi voit laittaa mitä kaapistasi löytyy niin tuoretta kuin kuivattukin käy hyvin.
Voi voi olla oikeaa voita tai niin kuin minulla Oivariiniä.
Voi voi olla oikeaa voita tai niin kuin minulla Oivariiniä.
Oikeastaan minulle kävi näin.
Olimme hoidokeiden kanssa tänään ulkona hieman pitempään,
enkä enää kerennyt valmistamaan allergiselle hoidokille suunnittelemaani ruokaa.
(Minkä sille voi, kun aurinko vielä helllii meitä näin elokuun puolellakin, niin kaikki lämpö pitää tankata mieleen ja kehoon. Syksyn sateet ja talven kylmät saavat meidät sitten välillä viihtymään sisälläkin.)
Olin joku aika sitten nähnyt voi-nuudelin ohjeen ja mikäs siinä laitoin hihat heilumaan ja valmistamaan ruokaa.
Ohjeessa oltiin kehuttu ruoan makua ja yksinkertaisuutta,
mutta kyllä tämä herkku pääsi kuitenkin yllättämäään meidät positiiviesti.
Minulla oli vielä kuivakaapissa tälläistä täysjyvänuudelia,
jota laitoin noin 3 dl kulhoon.
(Tähän käy hyvin semmoinen tavallinen pussi nuudelia tai vaikka kaksi.)
Lisäsin joukkoon n. 1 1/2 dl kasvislientä.
(Jos sinulla ei ole kasvislientä käytä puolikas kasvisliemikuutio ja puoli toista desiä vettä.)
Lisää sekaan vielä 2 rkl oivariiniä.
Paista esim. Airfryerissä tai paistinpannulla, mikrossakin saat maan mainoit nuudelit,
koska nyt vain keittelet/paistelet ruokaa niin,
että nuudeli kysyy.
Sekoittele ruokaa välillä, että nuudelit pehmiää joka puolelta.
Kun nuudelit on kypsää lisää joukkoon vielä esim. hieman ruohosipulisilppua
ja oksa oreganoa.
Jos haluat voit toki raastaa vielä joukkoon parmesaania,
mutta meistä tämä oli näin jo niin herkullista,
ettei se tarvinnut enää mitään krumeluureja.
Tämä osoittautui niin herkulliseksi ruokasi,
Olimme hoidokeiden kanssa tänään ulkona hieman pitempään,
enkä enää kerennyt valmistamaan allergiselle hoidokille suunnittelemaani ruokaa.
(Minkä sille voi, kun aurinko vielä helllii meitä näin elokuun puolellakin, niin kaikki lämpö pitää tankata mieleen ja kehoon. Syksyn sateet ja talven kylmät saavat meidät sitten välillä viihtymään sisälläkin.)
Olin joku aika sitten nähnyt voi-nuudelin ohjeen ja mikäs siinä laitoin hihat heilumaan ja valmistamaan ruokaa.
Ohjeessa oltiin kehuttu ruoan makua ja yksinkertaisuutta,
mutta kyllä tämä herkku pääsi kuitenkin yllättämäään meidät positiiviesti.
Minulla oli vielä kuivakaapissa tälläistä täysjyvänuudelia,
jota laitoin noin 3 dl kulhoon.
(Tähän käy hyvin semmoinen tavallinen pussi nuudelia tai vaikka kaksi.)
Lisäsin joukkoon n. 1 1/2 dl kasvislientä.
(Jos sinulla ei ole kasvislientä käytä puolikas kasvisliemikuutio ja puoli toista desiä vettä.)
Lisää sekaan vielä 2 rkl oivariiniä.
Paista esim. Airfryerissä tai paistinpannulla, mikrossakin saat maan mainoit nuudelit,
koska nyt vain keittelet/paistelet ruokaa niin,
että nuudeli kysyy.
Sekoittele ruokaa välillä, että nuudelit pehmiää joka puolelta.
Kun nuudelit on kypsää lisää joukkoon vielä esim. hieman ruohosipulisilppua
ja oksa oreganoa.
Jos haluat voit toki raastaa vielä joukkoon parmesaania,
mutta meistä tämä oli näin jo niin herkullista,
ettei se tarvinnut enää mitään krumeluureja.
Tämä osoittautui niin herkulliseksi ruokasi,
että hoidokeille maistui parikin lautasellista.
Yksinkertaista elämääsi.
Huomaat pian,
että sinulla on enemmän aikaa
mukaville asiolle.
Huomaat pian,
että sinulla on enemmän aikaa
mukaville asiolle.
-Tupu-
Kommentit
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun kommentoit