Juustoiset-perunapihvit


Jassoo,
taas on uusi päivä alkanut.
Laitoin heti herättyäni yön yli liotetut herneet kiehumaan.
Tänään ruoaksi on tulossa hernekeittoa.
 Meillä on myös aamusella lasten kanssa tarkoitus lähteä Piikahakaan katsomaan lampaita ja puistoilemaan.


 Meillä jäi ruokailulta vähän perunamuusia.
Pitkään mietin mitä mukavaa lopusta haluaisin tehdä.
Muusi on kyllä mukavaa, jos sitä jää yli niin sen voi hyvin käyttää
vaikka ja mihin. 
Sämpylätaikinat, perunarieskat tai vaikka murekkeet saavat mukavasti makua tähdeperunamuusista.
Nyt oli kuitenkin perunalettusten vuoro, 
koska niitä en ollut valmistanut ruoaksi pitkään aikaan.
Syömme nämä letut päivällisellä MUU kasvis grillitassujen ja pippurikastikkeen kera sekä raikkaan vihersalaatin kera.

3 dl perunamuusia
1 pienen kevätsipulin varsia
1 kananmuna
n. 1 dl murennettuja maissilastuja
1 rkl parmesaania
n. 1/2 dl laktoositonta juuston makuista ruokakermaa


Murenna  maissilastut ja silppua pieniksi kevätsipulin varret.
Kaada kaikki ainekset kulhoon ja 
sekoita huolella sekaisin.
Anna perunaseoksen hetken turvota ja paista sitten lettupannulla tai paistinpannulla 
pieniä pihvejä.
Paista pihvimassa kummaltakin puolen kauniin värisiksi.


Ole kuin teflonpannu...
Anna pahojen sanojen ja tekojen,
vain valua mielestäsi pois.

-Tupu-

Kommentit