Nuudeli-uuniwokki

 

Tässä on nyt viipotettu koko viikon joka päivä jossakin päin muoilmaa.
Ihan jo toivoisi, että olisi edes yksi ilta ihan vain kotoilua.
No, viikonloppunakin meillä on menoja tiedossa,
mutta eiköhän sieltä löydy myös sitä kotoiluakin.



Tämä ruoka on siitä ihanaa, että valmistamiseen ei todellakaan mene kauaa aikaa.
Soijarouhe vain turpoamaan ja nuudelit kypsiksi.
Sitten vain uuniin hetkeksi pöhisemään.


2 dl soijarouhetta
5 dl kiehuvaa vettä
1/2 dl hoisinkastiketta
1 tl ruususuolaa
1 tl juustokuminaa
1 tl kurkumaa
1 tl korianteria
4 pkt nuudelia
1l kiehuvaa vettä
n. 1/2 kg pakaste wok-vihanneksia
pieni ananasmurska tölkki
4 dl kaurajuomaa
3 kananmunaa


Sekoita kiuhuvaan veteen soijarouhe ja anna turvota noin 5 minuuttia.
Kaada ylimääräinen vesi pois, jos sitä jäi.
Mausta turvonnut soijarouhe.
Kaada nuudeleiden päälle kiehuva vesi ja anna nuudeleiden kypsyä paru kolme minuuttia.
Valuata turha vesi pois ja laita nuudelit uunivuokaan ananasmurskan sekä wok-vihannesten kanssa. Sekoita joukkoon vielä soijarouhe.
Vatkaa kaurajuoma ja kananmunat sekaisin ja kaada uunivuokaan ja sekoita vielä kerran kaikki
huolellisesti sekaisin ennen uuniin laittoa.

Paista vuokaa uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia
tai kunnes pinta on saanut kauniin värin ja
liemi on hieman tiivistynyt.




Ota se valtikka omaan käteen
ja saat mitä toivot.

Ystävyydellä
Tupu

Kommentit