Lindströmin jauhis pihvit ja feta-jogurttikastikkeella
No, nyt se on tehty...
Tai sanottaisiinko niin,
että eilen perjantaina minulla oli piitkästä piiiitkästä aikaa
arki vapaa ja toden totta meillä oikein tapahtui isolla T-kirjaimella.
Päivään kuului ulkona syömistä, Mutsin sisäkenkien hakua,
kuin Mutsilla kyläilyä.
Kerrassaan ihana päivä siis, jo tähän asti,
mutta saimme myös kotosalla paljon aikaiseksi. Siivosimme näet vieras/hoidokeiden huoneen
sekä leivoin kaksi mustikkapiirakkaa.
Pyykkikone on pyörinyt kaksi kertaa ja vaihdoin myös sänkyymme lakanat.
Nyt voi aivan hyvillä mielin sanoa,
että huomenissa saa vain istua ja nauttia päivästä,
kun kaikki tarpeellinen on jo tehty.
Sitten vain eilen aamuisten lindströmin kasvispihvien kimppuun...
290 g muu jauhista
1 pieni sipuli
2-3 keskikokoista etikkapunajuurta
1 dl kaurakevis-juustoportti/ kermaviiliä
1 kananmuna
n. 1 dl voileipäkeksi murskaa tai korppujauhoja
1/2 rkl kaprista
1/2 tl mustapippuri murskaa
ripaus ruususuolaa
raasta etikkapunajuuri sekä sipuli pieniksi ja
sekoita kaikki ainekset huolella sekaisin.
Itse annoin taasen kerran jauhisseoksen makustua
huolella yön yli ennen paistamista.
Tämä ei ole pakollista, vaan voit paistaa seoksesta
jo puolen tunnin turvotuksekin jälkeen maukkaita pihvejä.
Tämä on niin yksinkertainen resepti,
2 dl kaurakevis Juustoportti/kermaviiliä/maustamatonta joguttia
1/2 dl ruohosipulia
1 dl fetaa
Anna makustua ainakin puolituntia jääkaapissa enne tarjoilua.
Elämä on niin ihanan värikästä,
kunhan vain uskallat ottaa värikynät omiin käsiisi.
Uskalla olla oman elämäsi taidemaalari...
-Tupu-
Kommentit
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun kommentoit