Paistettu wokkilaatikko
Tällä ensimmäisellä kesäloma viikolla on tullut toteutettua jo niin paljon kaikkea ihania lomatoiveita
ja paljon sellaistakin mistä ei edes osannut edes unelmoida.
jonka sivuutimme niin monen monta kertaa koiralenkeillämme.
Maistoin MM-kilpailuissa kisaava mustikkalonkeroa,
(tällä kertaa omamme 😉).
Mutta eiköhän jatketa taasen tämän tutun ja turvallisen ruoan parissa.
Tässä ruoasta taisi tulla meidän uusi hitti ruoka.
Helppoa ja nopeaa sekä herkullista.
Miksi mulle ei koskaan oo tullut mieleen tehdä wokkia uunissa.
On tämä sen verran herkkua ruokaa.
Mulla oli pakasteessa valmiita paistettuja pihvejä.
Sulattelin pihvit ja suikaloin ne tähän wokkiin,
mutta possun tilalle tähän herkkuun sopisi
vaikka broilerin suikaleita tai jauhelihaa.
Ota nuudeli pussit ja rutistele se käsissäsi.
kaada sitten nuudeli murskat uunivuokaan.
Lisää joukkoon paistetut possunsuikaleet ja sekoita veteen munat sekä mausteet.
Laita vuoka uuniin 200 asteeseen vartiksi.
Lisää vuokaan juustoraastetta ja laita vuoka takaisin uuniin 20-30 minuutiksi.
Muista,
että tulevaisuus tulee
päivä kerrallaan.
-Tupu-
Kommentit
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun kommentoit