Savulohimousse


Täytyykö sitä aina olla aihetta juhlaan, että saa hieman naatiskella?

 Täytyyhän sitä hieman hemmotella itseään ja nauttia elämästä.
Eikä sen hemmottelun tarvitse olla mitään isoa ja kallista, vaan tämä hemmottelu voi olla pieni, mutta ihana lisä päivään.
Minulla nämä itseni hemmottelu hetket ovat usein ruoalla nautittuja hetkiä, mutta kuuluu niihin myös 
aivan ihan tuoksuiset kasvovedet ja voiteetkin.

Nautitaan elämästä ja pienistä hetkistä.



No, minulle iski niin lohimoussen himo päälle, että kävin ostamassa kaupan kalatiskiltä parin/kolmen sentin palan savustettua lohta ja tein siitä tätä herkullista moussea.
Ai, että oli kyllä herkullista levitellä leivän päälle moussea ja täytyy mun sanoa, että pari lusikallista moussea meni aivan sellaisenaankin suuhun.


150 g savukirjolohta
1 rkl limen meuhua
2-3 dl turkkilaistajogurttia
1 rkl tilliä
1/2-1 tl sitruunapippuria
1 pieni punasipuli



Sekoita kaikki ainekset seksisin ja laita jääkaappiin makustumaan.
Tarjoile tämä ihanuus esimerkiksi leipien päällä tai dippaa tahnaa palttoonapeille.



 Kauniit sanat voivat olla lyhyitä ja yksinkertaisia,
mutta niiden kaiku jää soimaan ikuisesti.

-Tupu-



Kommentit