Vegaani aiolimajoneesi
Olemme nyt antaneet Torissa jääkaappi/pakastimen sekä astianpesukoneen eteenpäin.
Nyt vain jännityksellä odotellaan saadaanko me uuteen keittiöön kaikki mööpelit ja vielä toivottavasti paikoilleen ennen joulua.
Ihanaa, tämä odotus,
kun näkee kuinka uusi keittiömme pikkuhiljaa tulee valmiiksi.
Meillä valmistettiin ensimmäisen kerran itse vegaanista valkosipuli majoneesia.
Ai, että kuinka herkullista ja mehukasta sekä pehmeän höttöistä tästä herkusta oikein tulikaan.
No, jos et itse ole rakastunut valkosipulin makuun majoneesin voi hyvin maustaa vaikka chilillä tai suolakurkulla tai paprikajauheella.
Parhaassa tapauksessa majoneesin voi jättää, jopa ilman mitään lisuketta ja syödä se aivan naturellina versiona.
Nyt vain jännityksellä odotellaan saadaanko me uuteen keittiöön kaikki mööpelit ja vielä toivottavasti paikoilleen ennen joulua.
Ihanaa, tämä odotus,
kun näkee kuinka uusi keittiömme pikkuhiljaa tulee valmiiksi.
Meillä valmistettiin ensimmäisen kerran itse vegaanista valkosipuli majoneesia.
Ai, että kuinka herkullista ja mehukasta sekä pehmeän höttöistä tästä herkusta oikein tulikaan.
No, jos et itse ole rakastunut valkosipulin makuun majoneesin voi hyvin maustaa vaikka chilillä tai suolakurkulla tai paprikajauheella.
Parhaassa tapauksessa majoneesin voi jättää, jopa ilman mitään lisuketta ja syödä se aivan naturellina versiona.
1 tl valkoviinietikkaa
1 dl kikhernetölkin lientä
2 tl sinappia
1 tl rouhittua mustapippuria
1 tl ruususuolaa
1 tl sitruunamehua
2 valkosipulia
n. 4 dl rypsiöljyä
Laita kaikki aineet (paitsi öljy)
pitkävartiseen kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella öljyä pikkuhiljaa norona lisäten.
Kun koostumus alkaa olla sopivan vaahtoista ja kiinteää
majoneesi on valmista nautittavaksi.
Ole aito
ihana
oma itsesi.
ihana
oma itsesi.
Rakkaudella -Tupu
Kommentit
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun kommentoit