Kirjasatoa


 
Tarpeeksi täydellistä

Veera Vaahtera

Sivuja: 253


Joulu täynnä salaisuuksia.Kun perinteisen sukujoulun suunnitteluun lisätään ripaus jotakin uutta, kauhallinen erilaisia toiveita ja yksi yllätysvieras, keitos saattaa kuohahtaa yli laitojen.Täydellisyyden tavoittelua arvostetaan Lauran mielestä aivan liikaa. Hän itse ei tarvitse täydellistä elämää, täydellistä aviomiestä tai edes täydellistä joulua. Vähemmälläkin pärjää! Suurpiirteinen elämänasenne joutuu kuitenkin koetukselle, kun aviomies Aleksi haluaa kutsua suvun joulupöytään naisystävänsä Ellenin. Sellaisesta ei taatusti ollut puhetta, kun he päättivät kokeilla avointa liittoa muilta salaa.Tarpeeksi täydellistä on lämmin hyvän mielen romaani oikukkaista ihmissuhteista, tiukoista säännöistä ja tavattoman suurista odotuksista.Veera Vaahtera on kirjailija Pauliina Vanhatalon viihteellinen alter ego. Kriitikoiden arvostama ja lukijoiden rakastama Vanhatalo on saanut kiitosta myös omaelämä kerrallisista teoksistaan. Tarpeeksi täydellistä on Vaahteran kahdeksas romaani.

★★★★★

Elämä vie ja Laura vikisee.
Uskallatko elää omaa elämääsi,
vai koitatko pysyä oikeissa yhteiskunnan ja suvun raameissa?
Huh, sitä lukuriemua välillä ei tiedä itkeäkö vai nauraa.




Talven taikaa 
Jylhäsalmella

Kirsi Pehkonen

Sivuja 123

Rakastetun Jylhäsalmi-sarjan joulutarina.  

Pakkasmittarin lukema on valunut alle nollan ja pehmeät lumikinokset peittäneet Jylhäsalmen. Kiireinen uranainen Eerika on tullut Lontoosta vierailulle lapsuudenkotiinsa, ja ilahtunut äiti värvää hänet oitis valmistelemaan myyjäisiä. Mutta vain Eerika tietää, että hänen matkansa taustalla on muitakin syitä kuin Jylhäsalmen satumaisen lumoavien talvimaisemien ihailu. 

Suositun maalaisromanttisen sarjan talvisessa osassa on kaunista luontoa ja aitoja ihmisiä, huumoria, kutkuttavia käänteitä ja jouluista romantiikkaa.

★★★★☆

Olen aina tykännyt Kirsi pehkosen Jylhäsalmi kirja-sarjasta,
siispä ei nytkään tullut pettymystä.
Tuttua ja turvallista maalaisromanttiikkaa
siitä minä niin tykkään ❤


Kommentit