Wilhelmiina keksejä ja isäinpäivää
Mahtavan ihanaa isänpäivää
kaikille isille.
Äh, tässä ollaan hoidokeiden kanssa värkätty isäinpäivä juttuja.
Mikään ei nyt vain mene oikein putkeen.
Kaikki ollaan tehty nyt kahteen kertaan.
Keksit levisivät komeasti koko pelliliseksi valtavaksi yhdeksi keksiksi
ja savilautasemme ei oikein onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla.
No, nyt on kuitenkin asiat paremmalla tolalla ja
saimme kuin saimmekin isäinpäivä jutut tehtyä.
Wilhelmiina keksit
2 dl juoksevaa laktoositonta margariinia
1 keltuainen
2 dl luomu sokeria
2-3 rkl siirappia
6 dl gluteenitonta kaurajauhoa
1 tl soodaa
1 rkl vaniljasokeria
Sekoita kaikki ainekset huolella sekaisin.
Pyöritä taikinasta sormen kokoisia pötköjä pellille.
Yhdelle pellille tulee laittaa vain kolme pötköä,
ettei keksit liimaudu yhteen.
1 keltuainen
2 dl luomu sokeria
2-3 rkl siirappia
6 dl gluteenitonta kaurajauhoa
1 tl soodaa
1 rkl vaniljasokeria
Sekoita kaikki ainekset huolella sekaisin.
Pyöritä taikinasta sormen kokoisia pötköjä pellille.
Yhdelle pellille tulee laittaa vain kolme pötköä,
ettei keksit liimaudu yhteen.
Paista keksit uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia.
Anna keksien jäähtyä hetki pellillä ennen kuin leikkaat ne
vinottain paloiksi.
Anna keksien jäähtyä hetki pellillä ennen kuin leikkaat ne
vinottain paloiksi.
Kaikkihan sen ties,
meidän isä on
supermies.
meidän isä on
supermies.
Onnea kaikki te isät
-Tupu-
-Tupu-
Kommentit
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun kommentoit