Kirjavinkit

 


Nelli Hietala

Maailmanlopun kahvila

133 sivua

Huimia hankkeita ja kuumia käänteitä ränsistyneessä kummituskartanossa.

Aurelia on 37-vuotias työtön sinkku, jonka isoin huoli on hupeneva mahdollisuus hedelmöittyä. Hän päätyy tätinsä rapistuneeseen kartanoon jumalan selän taakse pohtimaan elämänsä vaihtoehtoja.

Valtavassa rakennuksessa on meneillään remontti, ja tädin pää on täynnä suuria suunnitelmia, joiden toteuttamiseen hän valjastaa Aureliankin. Kartanossa kortteeraa myös kaksi remonttireiskaa, joista nuorempi majailee Auroran seinän takana. Kun kartanon kuuluisa kummitus tupsahtaa yöllä Aurelian kamariin, tämä ryntää naapurihuoneeseen turvaan. Ja tietäähän sen, kuinka siinä käy...

 ★★★★☆

Tämä kirja oli eniten minun makuuni,
tämän kertaisista kirjoista.
No, pikkuisen otti jotkut asiat koville.
Esim: Aurelian vauvakuume iski hieman liian rajuna joissakin kohtia.
Eeva Keski-Saari


Siskosimulaattori

168 sivua

Siskosimulaattori on romaani luottamuksesta, epämukavuusalueelle menemisestä ja oman äänen löytämisestä.

Jäälinjärven rannalla sijaitsee retriitti, jonka omistavat siskokset Maria, Tiina ja Anne. He haluavat auttaa erityisesti sellaisia naisia, jotka ovat kokeneet henkilökohtaisen menetyksen, eivätkä pääse elämässä eteenpäin.
 Lilja on lähiaikoina menettänyt isoisänsä auto-onnettomuudessa ja kokee olevansa syyllinen tämän kuolemaan. Hän on kokenut myös muita vastoinkäymisiä, ja ajattelee retriitin saavan hänet takaisin jaloilleen.
Pian Liljan päivät täyttyvät haparoivista akvarellitöistä, hot joogasta ja enkelihoidoista. Paikan villeimmät metodit ovat jo liikaa, ja Lilja on jo valmis nostamaan kytkintä. Siskokset ehdottavat Liljalle kuitenkin vielä yhtä, kaikkein tehokkainta hoitomuotoa -siskosimulaattoria. Ei kai siitä mitään haittaakaan voi olla? Siskosimulaattori on huumoria pursuava romaani suurista elämänmuutoksista ja retriitistä, jossa piilee suuri mysteeri - koskaan ei voi olla varma, mihin päänsä pistää.

★★★☆☆

Äh, onko mussa nyt jotain vikaa tämäkään kirja ei napannut.
Jotain jäi puuttumaan 😢RaeAnne Thayne

Toivonkipinöitä

(Harlequin kirjasarjaa)

352 sivua

CLAIRE BRADFORDIN ON AVATTAVA SILMÄNSÄ

Claire Bradfordin on avattava silmänsä, mutta hän ei tarvitsisi auto-onnettomuutta. Yksinhuoltajaäitinä ja menestyvän koruliikkeen omistajana hän elää melko yksitoikkoista elämää Hope's Crossingissa, Coloradossa. Mitä väliä sillä on, ettei hänellä ole aikaa romantiikalle? Tai niin hän ainakin itselleen uskottelee, etenkin kun hänen parhaan ystävänsä seksikäs pikkuveli palaa kaupunkiin poliisipäälliköksi.

Onnettomuus pakottaa Clairen hellittämään ja luottamaan toisiin – erityisesti Riley McKnightiin – ja hän huomaa, että asioiden on muututtava. Eikä ainoastaan hänen omassa elämässään. Ryöstöaalto, jonka takana on kaupungin nuoriso, ja joka aiheutti kauhean onnettomuuden, herättää Hope's Crossingin asukkaat. Yhteenkuuluvuuden tunne on kadonnut viimeisimpien vuosien aikana, mutta salaperäinen hyväntekijä innostaa kaupungin asukkaita ja avaa uusia jännittäviä mahdollisuuksia kesän lähestyessä.


Pst: Tähän kirjaan on tullut myös toinen osa Syksyn kimallus


★★★☆☆

Olen ollut näihin kirjoihin oikein tykästynyt,
mutta nyt oli minussa jotain vikaa.
Kaikki kulki kuin ennenkin, 
mutta minä olin väärässä moodissa.
Joskus voi käydä näinkin 😯

Kommentit