Juustoiset kukkakaalipihvit curry-smetanakastikkeella
Mahtavan ihanaa lauantai-aamua teille kaikille.
Katselen tässä areenalta vanhaa kotimaista sarjaa ja syön juuri aamupalan.
Seuraavaksi ollaan lähdössä Oton kanssa aamulenkille.
Tästä tulee niin mahtava lauantai...
Olemme nyt Murun kanssa syöneet koko viikon vegaanistaruokaa,
niin siis piti olla tänäänkin,
mutta aina ei voi mennä kuin Strömsössä.
Meillä syödään siis tänään uusiaperunoita
ja kukkakaalipihvejä sekä kylmää kauraista smetana-kastiketta.
Kukkakaalipihvit sekä kastikkeen samoin kun salaatin tein valmiiksi jo eilen iltasella perjantaina.
Näin carry-kastikekin kerkesi makustua rauhassa.
Pst: Muru kyseli vielä eilisiltana myös voisiko välillä olla taas
keitettyjä porkkanoita?
(Miten minä olen voinut unohtaa, Muru on ihan porkkana friikki)
No, Muru kuori kulhollisen porkkanoita,
joita keittelen tänään uusienpottujen kanssa
Pihvini ei vaan tykännyt millään pysyä koossa ja näin parhaaksi lisätä kukkakaalipihvi-seokseni
joukkoon kananmunan ja siinä samaan syssyyn joukkoon pääsi myös tavallista juustoraastetta.
1/2 pientä kukkakaalia
1/2 pkt halloumia
1 dl juustoista kaurakermaa
n. 1 dl laktoositonta juustoraatsetta
1 kananmuna
1/2 tl herbamarea
1 tl currya
Lisää raastettu halloumi sekä muut ainekset. Sekoita hyvin ja anna hetki tekeytyä ennen pihvien paistamista.
Paista pihvit lettupannulla tai paistinpannulla lusikalla kauhaisten seosta ja lusikalla levitellen pihvi sileäksi.
Paista kumminkin puolin kauniin kullan keltaisiksi.
1/2 tl herbamarea
3 kevätsipulin vartta tai
1/2 dl ruohosipulia
1/2 tl currya
Uskalla seikkailla omalla polullasi.
Maailma on sinun.
-Tupu-
vaikuttaa herkulliselta:) tätä on kokeiltava:) näin kesällä kasvikset maistuu kyllä niin hyviltä. Ihanaa lauantaipäivää teille :)
VastaaPoistaVoi kiitos, kesä ja kasvikset ne vain niin kuuluvat yhteen.
PoistaMukavaa loppu viikkoa sinne.