Helppo sekä nopea lasagne



Täällä ollaan vietetty kesälomaa aivan tosissaan.
Kävimme Murun kanssa perjantaina Mattilan marjatilalla.
Hoitolasten vanhemmat muistivat minua kesäloman alkaessa mukavalla lahjakortilla ja kävimme nauttimassa marjatilan ihanasta tunnelmasta ja herkullisista antimista.
Kotimatkalla Muru tarjosi minulle vielä syömiset noutopöydästä.


Viikonloppu muutenkin on tullut vietettyä lasteni sekä sukulaisten kanssa.
Ensin saimme perjantaina poikani meille kyläilemään ja iltasella myös vanhempi tyttäristäni tuli poikaystävänsä kanssa käymään.
Lauantaina kävelimme poikani ja Oton kanssa kunnon pitkän kaavan aamulenkin ja sen jälkeen lähdimme Murun siskon sekä Mutsin kanssa ulos syömään.
Olemme tässä Murun kanssa todenneet, että tämä kesä on vietetty rauhallisesti nauttien hyvästä ruoasta sekä hyvästä seurasta.
Voiko sitä enempää lomalta toivoakaan?



Meikäläinen sitten repäisi ja valmisti nopean sekä todella helpon, mutta silti niin herkullisen lasagnen.
Minulla oli kaapissa valmis juustokeitto n. 4 dl ja edellis päiväistä bolognesekastiketta n. 5 dl, joka oli soijarouheesta valmistettua. (Toki voit valmistaa oman bolognesekastikkeesi jauhelihasta, jos se tuntuu itselle paremmalta vaihtoehdolta.)



Laita vuoan pohjalle ensin soija/jauhelihakastiketta ja päälle juustokeittoa.
Lado päälle lasagnelevyjä, siiten taasen kerroksia samaan tapaan.
Itse tein lasagnestani kolme kerroksisen ja päällimmäiselle kerrokselle laitoin keittoa sekä kastiketta ja kunnon kerroksen juustoraastetta.
Joka kerrosten väliin silppusin pieniksi tuoretta basilikaa, oreganoa ja ruohosipulia.
Yhteensä yrttisilppua oli noin pari desiä.

Paista ruoka uunissa noin 40 minuuttia tai airfryerissä 180 asteessa noin 25 minuuttia.


Ota aina aikaa sille,
mikä saa sinut onnelliseksi 
ja kokemaan olevasi elossa.

-Tupu-

Kommentit