Vegaaninen savutofulevite
Niitä saa eri marinaadein ja sekös onkin ihanaa.
Rakastan tofun monipuolisuutta.
Senkun rutistat tofusta liiat nesteet pois ja murennat sen pannulle
ja ruskistat sen vaikka kuin jauhelihan, kanan tai kalan.
Erityisesti savustettu tofu käy kalan tilalle paremmin kuin hyvin.
Ei muuta kuin kokeilemaan...
Esim. tällä ohjeella on hyvä alkaa tofujen makustelu.
Tämä ihana levite sopii niin leivän väliin tai vaikka keitetyn pastan
joukkoon laitettavaksi.
Maku on jotain niin ihanaa,
että nokarettakaan levitettä ei jää käyttämättä.
Itse ostan omat tofuni Lidlistä,
koska hinta laatu suhde on niin hyvä,
ettei oikein muut kaupat pääse samaan tasoon.
Samoin heillä on niin paljon erilaisia marinaadeja tofuille,
että vain oma mielikuvitus on rajana ruoan suhteen.
Mutta nyt tämän ihanaakin ihanemman vegaanisen
voileivän levitteen/pastakastikkeen kimppuun.
159 g vegaanista tuorejuustoa
3-4 vegaanista majoneesia
180 g savustettua tofua
4 rkl limen tai sitruunan mehua
2 rkl kuivattua tilliä
1/2 dl suikaloitua purjoa, ruohosipulia tai punasipulia
n. 2 rkl kaprista maunmukaan
1/2 tl rouhittua mustapippuria
Leikkaa sipulit pieniksi samoin kapris
ja sekoita kaikki huolella sekaisin.
Anna seoksen makustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
Rakastetaan toisiamme...
Meissä jokaikisessä on sitä jotain...
Onneksi on...
Rakkaudella
-Tupu-
Kommentit
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun kommentoit