Mustikkarahka



Rauhallista itsenäisyyspäivää teille.

Meidän itsenäisyyspäiväämme kuului heti aamusella lähtö Mutsille.
Ennen Mutsille menoa tapasin nopeasti nuorimman tyttäreni ja hänen poikaystävänsä.
Mutsille päästyämme valmistin meille riisipuuron, joka syötyämme lähdimme käymään Mutsin yläkerrassa saimme niin herkullista kinuskikakkua ja kinkkuvoileipäkakkua.
Ai ai, oli muuten herkkuja pöytä pullollaan.

Nyt kotiin saavuttuamme valmistin meille illaksi mustikkarahkaa,
sekä  lempeän tulista persimon-jalapeno salaattia.
Aamuksi taas valmistin vielä tuorepuuroa.
Siispä nyt saa illan katsella rauhassa itsenäisyyspäivän vastaanottoa ja herkutella.



1 prk  (250 g) jogurttirahkaa
 2 dl kuohukermaa
1-2 tl vaniljasokeria
n. 3 dl mustikoita 


Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen vaniljasokeri.
HUOM: Meillä rahka jätetään tarkoituksella sokeroimatta sen enempää, 
koska Murulla on se diabetes.
Laittakaa te lisää sokeria rahkaan, 
jos siltä tuntuu.
Sekoita kerman joukkoon rahka ja marjat.
Sekoita hyvin ja laita hetkeksi jääkaappiin makustumaan.



Menneisyydelle ei kannata tuhrata aikaa,
tulevaisuus niitä mahdollisuuksia tuo.

-Tupu-

Kommentit