Possunleikkeet sipsikuorrutteella
Meille on tulossa tänään Mutsi sekä Murun poika syömään sunnuntailounasta.
Eilen Muru kuori perunat muusia varten valmiiksi ja teki salaatin.
Minä valmistin pihvit, mutta aloitetaanpas nyt ihan alusta...
Ostin eilen n.800 g possun sisäfilee pötkön, jonka leikkelin seitsemääntoista palaan.
Hakkasin pihvinuijalla palat pihveiksi ja leivitin pihvit ohuiksi.
Ensin kastoin pihvit kananmunaan ja sen jälkeen sipsi/korppujauho mausteseokseen.
Tämän kaiken siis teimme jo eilen.
Tänään aamusella valmistin ruskean kermaisensipulikastikkeen, joka nyt saa makustua rauhassa jälkilämmöllä liedellä.
Tuntia ennen vieraiden tuloa laitan perunat kiehumaan ja puolta tuntia ennen h-hetkeä alan paistella pihvejä kypsäksi.
800 g possun marinoituasisäfilettä
4 kananmunaa
4 dl gluteenitonta korppujauhoa
1 pss sipsejä (makuna oli tällä kertaa juusto)
vajaa1 tl ruusausuolaa
2 rkl paprikajauhetta
Elämä on kaunista
tänään.
-Tupu-
Kommentit
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun kommentoit