Pyttipannua ja HK:n sininen 60 vuotta


Kaupallinen yhteistyö: HK:N sininen lenkki

Kuinka ihanan turvallista onkaan olla taasen täällä omalla blogi alustalla.
Kaikki on niin tuttua ja turvallista 💝 

HK:n sininen täyttää tänä vuonna vuosia.
 Kunnialllinen 60-vuotinen ikä tulee täyteen tälle perinteiselle lenkille.

HK:n lenkkiä on nykyään neljää eri makua, perinteinen-, juusto-, aura- ja tämä 
savupekoni, josta nyt ensimmäiseksi haluan valmistaa teille perinteistä herkullista pyttipannua.

Paketin yläkulmissa oli mukana pari herkullista reseptiäkin, jotka myös pääsevät vielä pannulleni kokeiltavaksi, niin tuntuivat olevan kiinnostavia.


Kuuntelin tuossa samalla ruokaa tehdessäni HK:N sininen lenkki webinaaria ja sain monen monta ihanaa ideaa hookoon plöön valmistukseen.  

n. 10-15 kpl keitettyä perunaa
1 pkt HK:n sininen lenkki savupekoni
1 sipuli
1 rkl paprikajauhetta
1 tl ruususolaa

paistettuja kananmunia


Kuori ja leikkaa perunat, HK:n lenkki ja sipuli haluamasi kokoisiksi paloiksi.
Itse leikkelin tällä kertaa kaikki viipaleiksi.
Paista näitä paistinpannulla liedellä, niin että saat seokseen kaunnin värin.
Mausta ruoka ja paista ruoan kaveriksi kananmunia.

PST: Ruoka oli niin lasten kuin aikuistenkin mieleen.
Tarjoilulautaselle jäi pieni nokare ruokaa jäljelle.
Perinteiset makkararuoat ovat niin hyviä, 
mutta kyllä meillä kokeillaan pian noita uusiakin reseptejä.
Ne kun kuulosti niin hyviltä.


Joskus on mentävä riittävän kauas
nähdäkseen lähelle.

-Tupu-

Kommentit