Parmesaani parsakaali


Taasen on alkanut uusi viikko ja ensimmäinen hoidokki on jo tullut hoitoon.
Tämä poika on hoidokeistamme pienin ja nukkuu vielä kahdet päiväunet.
Siispä laitoin pojan heti tultuaan ensimmäisille päiväunille.
Niin nämä unet vaihtelee lapsilla, kun juuri toinen hoidokki jätti aamu-unet väliin 
ja nukkuu vain yhdet päiväunet. Hän taas nukkui nämä aamun unensa vasta yhdeksän aikaan, 
mutta toki tähän vaikuttaa myös se mihin aikaan lapsi on herännyt.
Onneksi tässä perhepäivähoidossa on niin hyvä konsepti,
kun tässä pystyy suunnittelemaan päivänsä jokaiselle lapselle sopivaksi.



Tämä simppelin yksinkertainen parmesaani parsakaali on yksi minun lempi lisukkeistani.
Tiukka tujaus valkosipulia tekee tästä niin ihanan elämyksen ja
parmesaani taas mukavasti pehmentää makuja.

300 g parsakaalia
3 valkosipulia murskana
2-3 rkl öljyä
n. 1/2 tl ruususuolaa


Paloittele parsakaalit nupuiksi, jätä varttakin mukaan, ei sitä tarvitse aina pois heittää. Murskaa valkosipulinkynnet. Lusikoi murska suljettavavaan pussiin ja lisää joukkoon muutama ruokalusikallinen oliiviöljyä ja suolaa, ja ravistele sekaisin. Kaada kaikki uunivuokaan ja
paahda uunissa/airfryerissä  200 /180 asteeessa 15-20 min/10 minuuttia, kunnes nuput hieman ruskistuvat.

Päälle voi halutessaan raastaa parmesaania (tai muuta voimakasta juustoa) tai puristaa hieman sitruunaa ja raastaa sitruunan kuorta.
Tarjoa heti lämpimänä lisukeena tai syö sellaisenaan.



Anna timanttisi hehkua.

-Tupu-

Kommentit