Tomaattinen vebabkastike
Viime yö meni hieman vähemmillä unilla,
mutta onneksi ei ole yhtään väsynyt ja uupunut olo.
Ennen kuutta kävin jo alakerrassa meidän omassa asunnossa hakemassa paksumpaa takkia
ja lisää vilttejä sohvan päälle.
Vein myös syys/kevät vaatteita alakertaan.
Tänä viikonloppuna olisikin mulla tarkoituksena pestä näitä kesä ja syys tamineita pois käytöstä
sekä pestä täällä sijaisasunnossa hieman paikkoja.
Viime viikonlopun muutto rumpan ja Murun flunssan ollessa suht'koht ohi voi tosiaan alkaa
ajatella tätä koko kokonaisuutta.
Me ollaan kyllä niin tykätty olla täällä sijaiskämpässä.
Tilaa sekä potentiaalia asunnolla on juuri meidän tarpeisiin sopivaa.
1 tlk (n. 500 g)pasta tomaattikastiketta
1 sipuli
1 paprika
1 rkl chiratsaa
1 rkl basilikaa
1 pkt vebablastuja
1 dl tuorejuustoa
(mulla makuna aurinkokuivattu tomaatti)
kourallinen pavun palkoja
rouhittua mustapippuria
ripaus herbamareyrttisuolaa
Paista sipuli suikaleet ja vebablastut pannulla.
lisää joukkoon tomaattikastike sekä chiratca ja basilika.
Anna kastikkeen sakeutua kiehuessa pikkuhiljaa noin 5 minuuttia.
Lisää sitten joukkoon tuorejuusto sekä tuoreet paprikasuikaleet ja leikatut pavut.
Maista kastiketta ja lisää tarvittaessa rouhittua mustapippuria ja herbamarea.
1 dl tuorejuustoa
(mulla makuna aurinkokuivattu tomaatti)
kourallinen pavun palkoja
rouhittua mustapippuria
ripaus herbamareyrttisuolaa
Paista sipuli suikaleet ja vebablastut pannulla.
lisää joukkoon tomaattikastike sekä chiratca ja basilika.
Anna kastikkeen sakeutua kiehuessa pikkuhiljaa noin 5 minuuttia.
Lisää sitten joukkoon tuorejuusto sekä tuoreet paprikasuikaleet ja leikatut pavut.
Maista kastiketta ja lisää tarvittaessa rouhittua mustapippuria ja herbamarea.
Tarjoile kastike esim. riisin kaverina.
Nauti elämästä
ja elä tätä päivää.
Nautitaan elämästä.
-Tupu-
Kommentit
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun kommentoit