Vegaaninen kaalilaatikko


 Mukavaa torstaita teille.
Pari hoidokkia on jo paikalla ja laittelin juuri puurot odottamaan lautaselle,
kun ryhmä hau loppuu olemme valmiit aamupalalle.
Kissat ovat aivan innoissaan niin kuin on lapsetkin, 
kun meillä on kosteat matot kuivumassa tuolien päällä.
Ne tekee matoista mukavia majoja.

Tänään on luvassa lasten kanssa ulkoilua ja sen jälkeen alamme tekemään 
ensimmäistä juuritaikinaa valmiiksi.
Sitten pääsemme ruokkimaan sitä joka päivä viikon verran ennen leipomista.

Nyt puurot syötyämme sain samalla valmistettua pannaritaikinan.
Eilen kokeilin ensimmäisen kerran airfyerillä pannaria ja tänään tulee sitten paranneltu versio kokeiluun.
Lisäsin joukkoon tämän päivän kaurapuuron jämät pannaritaikinaan.
Teen tästä lähiaikoina oman postauksensa.
Mutta nyt suuntaamme aamu-ulkoiluun ja ottamaan vastaan loput hoidokit.



n. 800 g kaalia
3 porkkanaa
2 sipulia
280 g vege jauhoista
2 rkl juoksevaa margariinia
3 rkl meiramia
2 tl ruususuolaa
1 dl siirappia
1 dl pitkäjyväistä riisiä
8 dl luomu kauramaitoa



Suikaloi kaali ja raasta porkkana sekä silppua sipulit.
Paista sipulit jauhiksen kanssa padassa.
Lisää joukkoon kaali ja hauduta sitä tovi pehmeäksi.
Lisää joukkoon mausteet sekä kaikki muutkin ainekset.
Tasoita pinta ja laita uuniin 175 astetta noin 1 1/2 tuntia.
Peitä vuoka leivinpaperilla, jos pinta saa liikaa väriä.
Tarjoile puolukan kanssa.



Yksi maailman tärkeimmistä matkoista on
löytää oma itsensä.

-Kaikkea hyvää
 Tupu-

Kommentit