Pannaria airfryerilla ja viikonlopun puuhailuja


Olipas mukava viikonloppu.
Kävimme ostamassa uuden pussilakanan.
Tallaisen ihanan vähän retron.

Lattiat on pesty ja puhtaat matot on lattiassa.
Saimme ystävältä korillisen omenoita ja niitäkin pitäisi alkaa raakkaamaan.
Samaisen ystävän kanssa kävin vielä lenkilläkin.
 Kävimme myös syömässä ja kahvittelemassa sukulaisilla.

Eniten minua nyt kuitenkin kutkuttaa tuo leipäjuuri jääkaapissa, 
jonka sisään saan upottaa tänään käteni.



 Valmistin tuossa viime viikolla 
ensimmäisen kerran pannaria airfyerillä. 
No, ei onnistunut heti ihan nappiin,
mutta yrittänyttä ei laiteta.
Nyt siis koitetaan uudestaan...

...Tällä kertaa mukaan pääsi myös kaurapuuron jämä.
(Meillä kun ei mitään heitetä pois.)
Jos sinulla ei ole jäänyt puuroa tähteeksi, niin pannarista tulee hyvä ilman sitäkin.
Lisäät vain hieman vehnäjauhoja taikina seokseen.


n. 4 dl kaurajuomaa
n. 1 1/2 dl vehnäjauhoja
1/3 tl ruususuolaa
1 tl vanilliinisokeria
2 kananmunaa
1 1/2 dl kaurapuuroa

Sekoita kaikki ainekset huolella sekaisin, 
niin ettei pannariseokseen jää paakkuja.
Laita pannaritaikina jääkaappiin ainakin tunniksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa näin jauhot kerkiää
turvota ja taikinasta tulee silloin parempaa.


Heitetään murheet romukoppaan
ja nautitaan tästä
elämästä.

-Elämän iloa
Tupu-

Kommentit