Tonnikalariisivuoka


Iloa ja hyvää oloa päivääsi.


Meillä on jääkaappi pullollaan ruokaa äitienpäivä viikonlopulta.
Näillä näkymin näyttää siltä, että teen ruokaa seuraavan kerran vasta helatorstaiksi.
Olen laittanut jo osan ruoista pakkaseenkin odottamaan niitä päiviä, kun tuntuu ettei millään kerkeä seisoskella uunin vieressä.
No, salaattia, leivänpäällisiä sekä dippejä olen suunnitellut kuitenkin tehdä vielä tällä viikolla
eli ette te minusta niin helpolla eroon pääse 😁



3 dl riisiä
7 dl vettä
1 tl ruususuolaa
tai 9 dl kypsää riisiä


1 rkl currya
1/2 tl valkopippuria
1 tl sitruunapippuria
1 rkl tilliä
2 kananmunaa 
1 dl juustoraastetta
n. 2 dl pakaste vihanneksia
 (porkkana, parsa ja kukkakaali)
2 prk tonnikalapaloja öljyssä
2 dl laktoositonta ruokakermaa

Sekoita kaikki ainekset huolella sekaisin uunivuoassa.
Halutessasi voit ripotella vuoan päälle juustoraastetta.
Laita uunivuoka uuniin 175 asteeseen noin 45 minuutiksi.
Ota vuoka uunista ja anna sen tekeytyä vielä ennen tarjoilua noin kymmenen minuuttia.


Sydän tietää 💖

-Tupu-

Kommentit

  1. Tämä lähtee kokeiluun hetimiten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Marke. Ihanaa kesää ja mukavia kokkailuja.

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun kommentoit