Banaaniletut
Puhtaalta pöydältä blogin aamu alkoi aurinkoisesti.
Eilen saimme ylläri pylläri nuorimmaisen tyttäristä Otto-lenkille.
No, häneltä oli jäänyt avaimet kotiin ja onneksi asumme sen verran lähellä toisiamme, että hän tuli koulusta suoraan meille.
Meillä oli vara-avain ja pääsin kuulemaan aivan ihania uutisia.
Tytär oli saanut ensi syksyksi kaksi harjoittelupaikkaa opiskelunsa tiimoilta.
Tuntuu aivan hassulta, ettei kaikille tämän hetken terveyspuolen opiskelijoille ei riitä harjoittelupaikkoja.
Tyttäerni sai siis ne tarvittavat kaksi paikkaa, mutta jotkut eivät saaneet yhtään harjoittelupaikkaa koko syksyksi itselleen.
Ihmettelen vaan kuinka tämä voi edes olla näin?
Meidän pöydässä syötiin lasten kanssa hittiherkkua
banaanilettuja.
Lapset olivat kyllä niin onnissaan, pitkästä aikaa
lettuja, meillä kun on joka viikko yleensä se tuttu pannaripäivä.
1 kananmuna
1 tl juoksevaa hunajaa
ripaus Ruususuolaa
2/ 3 dl gluteenitonta jauhoseosta
1/2pöydässä syötiin lasten kanssa hittiherkkua
banaanilettuja.
tl leivinjauhetta
1 dl kaurajuomaa
Soseuta kaikki sauvasekottimella ja anna tekeytyä jääkaapissa ainakin puolituntia ennen lettujen paistamista.
Paista letut paistinpannulla kummaltakin puolelta kauniin väriseksi.
Tyyni meri
ei tee taidokasta
purjehtijaa.
-Tupu-
Kommentit
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun kommentoit