Timjamiset juustosarvet (gluteeniton)
Olen nyt tullut siihen tulokseen tämän terveyteni kanssa, että olen taasen kerran vetänyt itseni piippuun, siitä johtuu tämä minun jo kolme viikkoa kestänyt sairasteluni.
(Onneksi tässä ei siis ole kyse mistään vakavasta, mutta kolmen viikon köhimisen tuloksena
olen taas ottanut rennosti ja nauttinut elämästä.)
Lasten kanssa olemme leiponeet, siivoilleet ja vaihdeltu lakanoita yms.
Minulla tulee pienestäkin suorituksesta hirveitä yskän puuskia ja siksi täytyy ottaa aivan hissunkissun.
Käymme vain kerran lasten kanssa ulkona leikkimässä, koska haluan nyt minimoida kaiken kiireen pois päivästämme.
Silti nautimme nyt päivistä ja teemme pieniä asioita suurella sydämellä.
Silti nautimme nyt päivistä ja teemme pieniä asioita suurella sydämellä.
Näistä juustosarvista minun täytyy heti sanoa teille, ettei nämä ole mitään maailman kauniinpia leipomuksia, mutta maku se on jotain niin hyvää.
Osa taikinasta oli hieman haperoa, mutta kun kaulitsin taikinan vielä hieman ohuemmaksi, niin rullaaminenkin kävi sutjakammin.
2 dl juustoraastetta
4 dl gluteenitonta jauhoseosta/ vehnäjauhoja
1 rkl kuivahiivaa
1 tl ruususuolaa
200 g laktoositonta rahkaa
1/2 dl öljyä
Täyte:
juustoraastetta ja timjamia
Voitele:
kananmunalla/ vedellä/ laktoosittomalla maidolla
Pinnalle:
juustoraastetta
Sekoitin kaikki kuivat aineet sekaisin ja lisäsin niihin rahkan sekä öljyn.
Työstin taikinasta pallon, jonka puolitin ja kaulin ympyräksi.
Ympyrästä leikkasin taikinapyörää apuna käyttäen kolmioita joiden leveämpään päähän lisäsin juustoraastetta.
Kääräise sarveksi ja nosta leivinpaperiselle pellille. Ripottele sarvien päälle juustoraastetta.
Laita sitten sarvet uuniin 200 asteeseen noin 15 minuutiksi tai kunnes sarvet ovat saaneet kauniin värin ja ovat kypsiä.
Tärkeintä on se mitä olemme toisillemme.
-Tupu-
Kommentit
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun kommentoit