Kreikkalainen riisisalaatti


Koitan syödä mitä useimmin toisen päivän ruoista salaattiversiona 
eli ruokaisasalaatti sellaisenaan tai kevyempi salaatti esim. kasvis-pihvin tai -pullien kanssa.
Toki kasvispihvit vaihtuvat välillä kalapihveihin ja joskus myös kana vaihtoehtoon, 
mutta yhtä kaikki päälle tulee syntisen herkullista valkosipulista salaatinkastiketta.
Se jos mikä saa omantuntoni hieman kolkuttamaan, mutta silti salaatinkastike kuuluu salaateilleni, joka päivä.
No, salaatinkastikkeet sikseen ja salaatin tekoon.


   

 4 dl keitettyä riisiä
1 ruukku salaattia
1 rasia kirsikka tomaatteja
1 punasipulia
n. 100 g mustia kivettömiä oliiveja

Leikkaa salaattiainekset haluamasi kokoisiksi paloiksi ja sekoita ne sitten sekaisin.
Murenna fetajuusto vielä joukkoon ja nauti herkullisen salaatin kanssa.



 Suurten unelmien luokse kuljetaan satojen 
arkisten
askelten avulla.
-Tupu-

Kommentit