Gluteenittomat valkosipuli-juustorieskat



 
Käveltiin tänään Murun kanssa päivällä kauppaan
sekä samalla matkalla kävimme myös ulkona syömässä.
Nyt istutaan kotosalla ja katsellaan viapleiltä sarjoja.
Tää on niin täydellistä viikonloppua, kun vain voi olla.
Vähän mässyä ja mukavaa katseltavaa sekä
oloa Murun kanssa.
Ihanaa.


Näissä rieskasissa on sitä makua ja meininkiä.
Mikä parasta näihin rieskasiin saat eri makuja esim. yrttejä tai mausteita lisäämällä.


4 dl muusijauhetta
1 dl vettä
2 kananmunaa
1/2 tl ruususuolaa
n. 1/2 dl juustoraastetta
1 dl kaurajauhoja
1 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1/2 tl leivinjauhetta

Pinnalle:
öljyä
valkosipulimurskaa
juustoraastetta



Sekoita kaikki rieskan ainekset huolella sekaisin.
Kauho lusikalla kekoja leivinpaperin päälle.
Taputtele jauhotetuin käsin keot tasaisiksi ja sivele pullasudilla öljyä rieskojen pinnalle.
Ripottele vielä pinnalle valkosipulimurskaa ja juustoraastetta.
Paista rieskat 250 asteessa noin kymmenkunta minuuttia tai kunnes rieskat saavat kauniin värin pintaansa.



Tee tänään jotain,
mitä tulevaisuuden sinä kiittää sinua.

-Tupu-

Kommentit