Gluteenittomat valkosipuli-juustorieskat
Käveltiin tänään Murun kanssa päivällä kauppaan
sekä samalla matkalla kävimme myös ulkona syömässä.
Nyt istutaan kotosalla ja katsellaan viapleiltä sarjoja.
Tää on niin täydellistä viikonloppua, kun vain voi olla.
Vähän mässyä ja mukavaa katseltavaa sekä
oloa Murun kanssa.
Ihanaa.
sekä samalla matkalla kävimme myös ulkona syömässä.
Nyt istutaan kotosalla ja katsellaan viapleiltä sarjoja.
Tää on niin täydellistä viikonloppua, kun vain voi olla.
Vähän mässyä ja mukavaa katseltavaa sekä
oloa Murun kanssa.
Ihanaa.
Näissä rieskasissa on sitä makua ja meininkiä.
Mikä parasta näihin rieskasiin saat eri makuja esim. yrttejä tai mausteita lisäämällä.
Mikä parasta näihin rieskasiin saat eri makuja esim. yrttejä tai mausteita lisäämällä.
4 dl muusijauhetta
1 dl vettä
2 kananmunaa
1/2 tl ruususuolaa
n. 1/2 dl juustoraastetta
1 dl kaurajauhoja
1 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl ruususuolaa
n. 1/2 dl juustoraastetta
1 dl kaurajauhoja
1 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1/2 tl leivinjauhetta
Pinnalle:
öljyä
valkosipulimurskaa
juustoraastetta
öljyä
valkosipulimurskaa
juustoraastetta
Sekoita kaikki rieskan ainekset huolella sekaisin.
Kauho lusikalla kekoja leivinpaperin päälle.
Taputtele jauhotetuin käsin keot tasaisiksi ja sivele pullasudilla öljyä rieskojen pinnalle.
Ripottele vielä pinnalle valkosipulimurskaa ja juustoraastetta.
Paista rieskat 250 asteessa noin kymmenkunta minuuttia tai kunnes rieskat saavat kauniin värin pintaansa.
Kauho lusikalla kekoja leivinpaperin päälle.
Taputtele jauhotetuin käsin keot tasaisiksi ja sivele pullasudilla öljyä rieskojen pinnalle.
Ripottele vielä pinnalle valkosipulimurskaa ja juustoraastetta.
Paista rieskat 250 asteessa noin kymmenkunta minuuttia tai kunnes rieskat saavat kauniin värin pintaansa.
Tee tänään jotain,
mitä tulevaisuuden sinä kiittää sinua.
mitä tulevaisuuden sinä kiittää sinua.
-Tupu-
Kommentit
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun kommentoit