Vegaaninen ja kaiketon pulla ohje
Tällä sitä niiskutellaan ja yskitään edelleen.
Hoidokeiden kanssa istutellaan tänään juurrutettuja kukkia sekä yrttejä, sekä valmistellaan laskiaispullia välipalalle nautittavaksi.
Tänään syödään hernekeittoa.
Ne onkin viimmeiset pakasteesta saadut rokat.
Seuraavalla hernesoppa kerralla täytyy taasen valmistella uutta keittoa.
5 dl yli käden lämpöistä vettä
2 pss kuivahiivaa
1 1/2 dl luomu ruokosokeria
2 dl öljyä
1 tl ruususuolaa
1 rkl kardemummaa
n. 12 gluteenitonta jauhoseosta
Voitele
vedellä
2 pss kuivahiivaa
1 1/2 dl luomu ruokosokeria
2 dl öljyä
1 tl ruususuolaa
1 rkl kardemummaa
n. 12 gluteenitonta jauhoseosta
Voitele
vedellä
Sekoita kaikki muut aineet paitsi jauhot ja sekoita.
Lisää sitten puolet jauhomäärästä seoksen joukkoon ja anna turvota noin 10 minuuttia.
Sekoita loput jauhot ja vaivaa taikinaa hieman.
Leivo pullat ja laita ne leivinpaperin päälle pellille.
Voitele leivät vedellä tai kanamunalla jos et tarjoa pullia kananmuna allerkigolle.
Anna pullien kohota puoli tuntia ennen paistamista.
Paista pullat 225 asteessa nouin 10-15 minuuttia.
Lisää sitten puolet jauhomäärästä seoksen joukkoon ja anna turvota noin 10 minuuttia.
Sekoita loput jauhot ja vaivaa taikinaa hieman.
Leivo pullat ja laita ne leivinpaperin päälle pellille.
Voitele leivät vedellä tai kanamunalla jos et tarjoa pullia kananmuna allerkigolle.
Anna pullien kohota puoli tuntia ennen paistamista.
Paista pullat 225 asteessa nouin 10-15 minuuttia.
Älä sure säröjäsi,
ne tekevät sinusta täydellisen 💖
ne tekevät sinusta täydellisen 💖
Kommentit
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun kommentoit