Tuorepuuro jogurtista ja chian-siemenistä

 


Pirtsakan mukavaa päivää teille.
Täällä ollaan herätty taas oikealla jalalla.
Kaikki hymyilyttää ja muutenkin asiat ovat niin hyvin.
Ehkä siihen on osa syyllinen tämä ihana aamupala joka odotti valmiina jääkaapissa.
Piitkästä aikaa tuli tehtyä tuorepuuroa jossa on chian-siemeniä ja tuoreita marjoja.
Tähän innostukseni sain Mimmin keittiöstä ja mango-rahka-chian-siemen herkku reseptistä.
Kaapissa oli valmiina chian-siemeniä ja eikun hommiin.
Nyt on vain sellainen tilanne, että tätä herkkuahan tekee mieli lisää ja aina vain lisää.
Siispä meillä on tänään hoidokeiden kanssa kauppareissu tiedossa ennen puistoon menoa.
Hedelmiä täytyy saada lisää ja kaiken sorttisia.

3 dl plantin mangojogurttia
2 rkl chian-siemeniä
2 rkl gluteenittomia kaurahiutaleita
1/2 dl gluteenitonta kaurajuomaa
1 rkl mantelijauhetta

Sekoita kaikki ainekset huolella sekaisin. 
Jos sinulla ei ole mantelijauhetta ei mitään hätiä.
Minulla sitä vain sattui olemaan kaapissa ja halusin saada sen käytettyä.

Laita seos turpoamaan jääkaappiin parista tunnista yön yli on hyvä aika.
Nauti tuoreiden hedelmien tai marjojen kanssa.


Välillä pitää pysähtyä ja katsella kuinka maailma on 
kaunis.
-Tupu-

Kommentit