Gluteenitonta peruna-kaura-teeleipää
Makoisaa huomenta ystäväni,
rakastan sitä, jos ruokaa ei mene hukkaan ja tämä resepti on siihen omialtainen.
Perunamuusista saat jotain niin hyvää, ettet sanotuksi saa.
Jotenkin tähän malliin ainakin meillä Muru selitti asiaa.
Leipäsen päälle ei tarvitse levitellä mitään margariinejä sun muita härpäkkeitä, kun leipä maistuu itsessään niin muhehevan mukavalle.
Tämä on niin helppoa.
n. 4 dl perunamuusia
1 dl juoksevaa margariiniä
1 kananmuna
2 dl gluteenitontajauhoseosta / vehnäjauhoja
2 dl gluteenitonat kaurahiutaletta
1 dl gluteenitonta kaurajuomaa
vajaa 1 tl ruususuolaa
Pinnalle:
n. 85 g (laktoositonta)
juustoraastetta
Sekoita kaikki ainekset huolella sekaisin.
Kauho sitten kahta lusikkaa apuna käyttäen leipäsiä pellille. Taputtele lusikkaa apuna käyttäen kakkarat litteiksi.
Paista leipäset leivinpaperin päällä uunipellillä 225 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes rieskasten pinta on saanut pintaansa kauniin kullankeltaisen värin.
Sinun ei koskaan tarvitse tehdä mitää ollaksesi onnellinen.
-Tupu-
Kommentit
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun kommentoit