Gluteenitonta peruna-kaura-teeleipää



Makoisaa huomenta ystäväni,
rakastan sitä, jos ruokaa ei mene hukkaan ja tämä resepti on siihen omialtainen.

Perunamuusista saat jotain niin hyvää, ettet sanotuksi saa.
Jotenkin tähän malliin ainakin meillä Muru selitti asiaa.
Leipäsen päälle ei tarvitse levitellä mitään margariinejä sun muita härpäkkeitä, kun leipä maistuu itsessään niin muhehevan mukavalle.



Jess, tämä on onnen päivä 😊
Muru saa kotitekoista gluteenitonta leipää heti aamutuimaan herätessään.
Tämä on niin helppoa.
Aineet sekaisin ja herkullinen tee-leipä on valmis.

n. 4 dl perunamuusia
1 dl juoksevaa margariiniä
1 kananmuna
2 dl gluteenitontajauhoseosta / vehnäjauhoja
2 dl gluteenitonat kaurahiutaletta
1 dl gluteenitonta kaurajuomaa
vajaa 1 tl ruususuolaa

Pinnalle:
n. 85 g (laktoositonta)
 juustoraastetta


Sekoita kaikki ainekset huolella sekaisin.
Kauho sitten kahta lusikkaa apuna käyttäen leipäsiä pellille. Taputtele lusikkaa apuna käyttäen kakkarat litteiksi.
Paista leipäset leivinpaperin päällä uunipellillä 225 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes rieskasten pinta on saanut pintaansa kauniin kullankeltaisen värin.


Sinun ei koskaan tarvitse tehdä mitää ollaksesi onnellinen.

-Tupu-

Kommentit